Izdelki

Vrata

Na vašo željo vam izdelamo vrata poljubnih dimenzij ter oblik. Izdelujemo železna, inox, alminijasta ter tudi kovana vrata. Lahko so tudi protikorozijsko obstojna oziroma barvana.

Ograje

Na vašo željo vam izdelamo ograje poljubnih dimenzij ter oblik. Izdelujemo železne, inox, aluminijaste ter tudi kovane ograje. Lahko so tudi protikorozijsko obstojna oziroma barvana.Ograje so lahko v celoti jeklene, lahko pa tudi prilagojene za leseno oblogo. Montaža je možna tako na novih, kot na obstoječih objektih.

Nadstreški

Nadstreški so prilagojeni vašim željam ter objektu. Izdelujemo tako nadstreške za avtomobile, kot tudi v celoti pokrite terase, oziroma podhode. Kritina je odvisna od vaših želja in je lahko navadna opečna, polikarbonat, tegola oziroma ostale.Vsi nadstreški so možni v jekleni oziroma inox izvedbi z možno protikorozijsko zaščito oziroma barvanjem.

Stopnice

Izdelujemo tako zunanje kot notranje stopnice. Nudimo vam jih v jekleni oziroma inox izvedbi, pri čemer je možnost pohodne površine tudi aluminij oziroma les. Pri vseh stopnicah vam nudimo tudi možnost postavitve ograje.

Naprave

Med našimi napravami lahko najdete vrhunske brusilne stroje, ki so izdelani posebej za vaše potrebe, stroje za predelavo konoplje in razne kmetijske pripomočke izdelane po naročilu.

Kontakt

Pustite nam sporočilo in v najkrajšem času, vam odgovorimo!

Kovinarstvo Kveder


Aleš Kveder s.p.Ljubno 28 4244 Podnart


040471875

info@kovinarstvo-kveder.si

ales.kveder@kovinarstvo-kveder.si